Battery Relocation

Electrical and Ignition

  1. moparwedden

    moparwedden Well-Known Member

    Messages:
    797
    Likes Received:
    11
    Joined:
    Apr 13, 2006
    Location:
    trenton,ontario,canada
    Local Time:
    2:05 AM
    Will 2 Gauge Wire work for the trunk mount battery, thanks.
     
  2. 67Dart273

    67Dart273 FABO Gold Member FABO Gold Member

    Messages:
    41,722
    Likes Received:
    9386
    Joined:
    Oct 14, 2010
    Location:
    Idaho
    Local Time:
    11:05 PM
    I'd use at least 1 ga. You thinking of "ever" showing up at an NHRA track? If so, you need to look at the rules for trunk mount battery.
     
  3. famous bob

    famous bob mopar misfit FABO Gold Member

    Messages:
    15,334
    Likes Received:
    5517
    Joined:
    Aug 14, 2011
    Location:
    okla
    Local Time:
    1:05 AM
    I`ve used 2 gauge on 4 cars, never had a problem!!!!!!!!!!!!!!bob
     
  4. moparwedden

    moparwedden Well-Known Member

    Messages:
    797
    Likes Received:
    11
    Joined:
    Apr 13, 2006
    Location:
    trenton,ontario,canada
    Local Time:
    2:05 AM
    Never going to be at a NHRA dew to no roll cage in my car, just a few times a year I head to the track for some test and tune fun other than that its a street car. Just trying to get it too hook better without spending a fortune.
     
  5. SRT_DSTR15

    SRT_DSTR15 Well-Known Member

    Messages:
    6,527
    Likes Received:
    142
    Joined:
    Mar 20, 2008
    Location:
    San Jose
    Local Time:
    11:05 PM
    Ebay usually has deals on 100 FT of 0 gauge for 80 dollars. I bought this
     
  1. This site uses cookies to help personalize content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.