FABO moving to new servers TODAY!

Website Questions and Suggestions

  1. Joeychgo

    Joeychgo FABO Administrator Staff Member

    Messages:
    4,037
    Likes Received:
    2039
    Joined:
    Apr 24, 2005
    Location:
    Chicago, Illinois
    Local Time:
    7:52 PM
    No changes to the site. New server is just bigger & faster.

    We didnt get the change done last night - we're going to try again tonight.

    That shouldnt be there. Maybe a problem with your browser?
     
  2. 72bluNblu

    72bluNblu FABO Gold Member FABO Gold Member

    Messages:
    9,364
    Likes Received:
    3436
    Joined:
    Nov 28, 2008
    Location:
    NorCal
    Local Time:
    5:52 PM
    Any thoughts on the chrome issue? Still can’t load the page with chrome. Works just fine from Safari using the same machines. But it’s like that on my desktop and my laptop. I reset the history on my desktop, no difference.

    Obviously has to be some kind of browser setting since everything else is the same, but I’ll be darned if I can find it.

    View attachment 1715338550
     
  3. DionR

    DionR Well-Known Member

    Messages:
    1,859
    Likes Received:
    165
    Joined:
    May 7, 2008
    Location:
    Spokane, WA
    Local Time:
    5:52 PM
    I got the same response last night ("Site can't be reach") on my iPad. Figured the server port was happening so I ignored it and put it away.

    Currently on Chrome on a laptop and seems fine. But I haven't tried it again on my iPad.
     
  4. zkx14

    zkx14 Duster De-ruster FABO Gold Member

    Messages:
    19,760
    Likes Received:
    12388
    Joined:
    Dec 23, 2012
    Location:
    South Central PA
    Local Time:
    8:52 PM
    Got that for a while earlier this afternoon...
     
  5. sireland67

    sireland67 Well-Known Member

    Messages:
    8,079
    Likes Received:
    2131
    Joined:
    Oct 27, 2010
    Location:
    WV
    Local Time:
    8:52 PM
    Site will not open on my I phone, it says un-secure website.
     
  6. Joeychgo

    Joeychgo FABO Administrator Staff Member

    Messages:
    4,037
    Likes Received:
    2039
    Joined:
    Apr 24, 2005
    Location:
    Chicago, Illinois
    Local Time:
    7:52 PM
  7. sireland67

    sireland67 Well-Known Member

    Messages:
    8,079
    Likes Received:
    2131
    Joined:
    Oct 27, 2010
    Location:
    WV
    Local Time:
    8:52 PM
    I don't know, I am on here with my lap top, but the phone will not allow the website at all.
    Even if I google abodies only, it still will not let me access, I have a I phone 8 if that means anything.
    But I am getting alerts to threads on my phone.
     
  8. 72bluNblu

    72bluNblu FABO Gold Member FABO Gold Member

    Messages:
    9,364
    Likes Received:
    3436
    Joined:
    Nov 28, 2008
    Location:
    NorCal
    Local Time:
    5:52 PM
    That’s weird. My iPhone loads FABO just fine. As do my iMac and MacBook when I’m running Safari. If I switch over to Google Chrome it won’t go. Which is a drag, because I really prefer Chrome on the desktop and laptop.
     
  9. zkx14

    zkx14 Duster De-ruster FABO Gold Member

    Messages:
    19,760
    Likes Received:
    12388
    Joined:
    Dec 23, 2012
    Location:
    South Central PA
    Local Time:
    8:52 PM
    Just figured out... My i6 will works on wifi, but if I turn it off and just use ATT it won't connect to FABO. Other websites are fine. I thought the site was down earlier, but now I'm sure it was this same issue.
     
  10. 72bluNblu

    72bluNblu FABO Gold Member FABO Gold Member

    Messages:
    9,364
    Likes Received:
    3436
    Joined:
    Nov 28, 2008
    Location:
    NorCal
    Local Time:
    5:52 PM
    Well that’s interesting. I can’t connect through AT&T either. WiFi works fine, but that still doesn’t address the Chrome vs Safari issue.

    ***edit***

    Well that's weird. I can use the Chrome App on my iPhone and FABO works fine. But not on the desktop or laptop. Hmmmm...
     
    Last edited: May 22, 2019
  11. 72bluNblu

    72bluNblu FABO Gold Member FABO Gold Member

    Messages:
    9,364
    Likes Received:
    3436
    Joined:
    Nov 28, 2008
    Location:
    NorCal
    Local Time:
    5:52 PM
    Everything is working fine now! :thumbsup:
     
    • Agree Agree x 1
    • Mattax

      Mattax Just the facts, ma'am FABO Gold Member

      Messages:
      6,250
      Likes Received:
      3467
      Joined:
      Feb 7, 2013
      Location:
      Phila. Pa
      Local Time:
      8:52 PM
      Still buggy when typing in the main URL. I suspect the DNS changed where its pointing and has not fully migrated or browsers (including mine) are not checking for updates on certain pages.
       
    • Jesse Martin

      Jesse Martin Title Don't need no stinkin title! FABO Gold Member

      Messages:
      39
      Likes Received:
      48
      Joined:
      May 28, 2017
      Location:
      San Diego
      Local Time:
      5:52 PM
      I cannot open the site on any of my devices or browsers, but when I use my VPN it connects instantly on any browser.
       
    • zkx14

      zkx14 Duster De-ruster FABO Gold Member

      Messages:
      19,760
      Likes Received:
      12388
      Joined:
      Dec 23, 2012
      Location:
      South Central PA
      Local Time:
      8:52 PM
      Laptop fine on wifi using ie. Phone sometimes takes a few tries to get in on wifi using safari. Phone does not get in at all on ATT and definitely has good signal.
       
    • 72bluNblu

      72bluNblu FABO Gold Member FABO Gold Member

      Messages:
      9,364
      Likes Received:
      3436
      Joined:
      Nov 28, 2008
      Location:
      NorCal
      Local Time:
      5:52 PM
      Good point, I didn’t check the AT&T network.

      Everything connects fine for me using WiFi, chrome and safari work great on my desktop, laptop and phone. If I turn my WiFi off though the page won’t load on my phone with either browser. I get a “ERR_CONNECTION_CLOSED” with chrome and a “Safari cannot open the page because the network connection was lost” with Safari. No issues loading other pages over the AT&T network, just this one.
       
      • Agree Agree x 1
      • Joeychgo

        Joeychgo FABO Administrator Staff Member

        Messages:
        4,037
        Likes Received:
        2039
        Joined:
        Apr 24, 2005
        Location:
        Chicago, Illinois
        Local Time:
        7:52 PM
        Yes, the DNS changed -- it will take a day or so to fully propagate.
         
        • Thanks! Thanks! x 2
        • holic_77

          holic_77 FABO Gold Member FABO Gold Member

          Messages:
          56
          Likes Received:
          24
          Joined:
          Mar 27, 2017
          Location:
          Grove City, OH
          Local Time:
          8:52 PM
          Ok thanks. Crazy buggy.
           
        • TXDart

          TXDart FABO Gold Member FABO Gold Member

          Messages:
          3,945
          Likes Received:
          943
          Joined:
          Feb 11, 2011
          Location:
          CENTRAL TEXAS
          Local Time:
          7:52 PM
          Job well done,now get some sleep...
           
        • Joeychgo

          Joeychgo FABO Administrator Staff Member

          Messages:
          4,037
          Likes Received:
          2039
          Joined:
          Apr 24, 2005
          Location:
          Chicago, Illinois
          Local Time:
          7:52 PM
          Its completely normal when you change dns like we had to.
           
        • Mattax

          Mattax Just the facts, ma'am FABO Gold Member

          Messages:
          6,250
          Likes Received:
          3467
          Joined:
          Feb 7, 2013
          Location:
          Phila. Pa
          Local Time:
          8:52 PM
          What we're talking about is that the URL (Forabodiesonly.com) sits in the memory of a serving computer with an address. (cached)
          When we type in the domain name (Forabodiesonly.com) our computer or at least our internet provider assumes the address is the same as last time. The browser or your provider's server only checks to see if its changed once in a while.
          Do a web search for how a domain name server (DNS) works, and/or Time To Live (TTL) for a more complete explanation.
           
        • 1994redram

          1994redram FABO Gold Member FABO Gold Member

          Messages:
          1,111
          Likes Received:
          557
          Joined:
          May 9, 2012
          Location:
          Oklahoma
          Local Time:
          7:52 PM
          I’m also having an issue with the site on my phone. It’s says it can’t connect. But it works just fine on my company work phone.
           
        • Joeychgo

          Joeychgo FABO Administrator Staff Member

          Messages:
          4,037
          Likes Received:
          2039
          Joined:
          Apr 24, 2005
          Location:
          Chicago, Illinois
          Local Time:
          7:52 PM
          did the last 5 times I answered this not explain it enough?
           
        • zkx14

          zkx14 Duster De-ruster FABO Gold Member

          Messages:
          19,760
          Likes Received:
          12388
          Joined:
          Dec 23, 2012
          Location:
          South Central PA
          Local Time:
          8:52 PM
          something about 'propegating'...
          I think that is what rabbits and weeds do in my yard. :lol:

          So, I guess just a little patience is needed then. :thumbsup: Thanks Joey
           
          • Like Like x 2
          • Mattax

            Mattax Just the facts, ma'am FABO Gold Member

            Messages:
            6,250
            Likes Received:
            3467
            Joined:
            Feb 7, 2013
            Location:
            Phila. Pa
            Local Time:
            8:52 PM
            Do you say wabbit season?
             
            • Like Like x 1
            • 1994redram

              1994redram FABO Gold Member FABO Gold Member

              Messages:
              1,111
              Likes Received:
              557
              Joined:
              May 9, 2012
              Location:
              Oklahoma
              Local Time:
              7:52 PM
              I might have seen it a time or two.

              I was merely stating that I also have the issue. Didn’t ask how to fix it, or what to do about it, ‘cause, I uh, you know, read about it.
               
              • Like Like x 1
              1. This site uses cookies to help personalize content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
                By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.