1. Spunk

    Spunk Well-Known Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    5
    Joined:
    Jul 11, 2014
    Location:
    Ohio
    Local Time:
    12:47 PM
    So Darren, you are just grounded to the firewall? Or do you have a separate ground going from the firewall somewhere?
     
  2. Darren

    Darren FABO Gold Member FABO Gold Member

    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    497
    Joined:
    Mar 1, 2006
    Location:
    ontario
    Local Time:
    11:47 AM
    Yes I also have a ground from firewall to engine. You can see it on intake manifold bolt in picture.
     
  3. Spunk

    Spunk Well-Known Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    5
    Joined:
    Jul 11, 2014
    Location:
    Ohio
    Local Time:
    12:47 PM
    Thanks Darren. Appreciate the help. I will be doing this Saturday.
     
  4. Darren

    Darren FABO Gold Member FABO Gold Member

    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    497
    Joined:
    Mar 1, 2006
    Location:
    ontario
    Local Time:
    11:47 AM
    Well it looks like I found my problem.. got my new orange box mounted it (just like the blue box) the car fired up. And on 4 different occasions started with no problems. Must of been a faulty box.
     
  5. fklskv

    fklskv Well-Known Member

    Messages:
    1,176
    Likes Received:
    626
    Joined:
    Aug 14, 2011
    Location:
    Lackawanna, NY
    Local Time:
    12:47 PM
    I thought the same but nobody ever pointed out my HEI and screamed blasphemy. Lol
     
  6. BillGrissom

    BillGrissom Well-Known Member

    Messages:
    7,359
    Likes Received:
    395
    Joined:
    May 10, 2009
    Location:
    Sacramento
    Local Time:
    9:47 AM
    Blasphemy to some here. They claim that Mopar ECU's are totally reliable and those substituting a GM or Ford HEI module are heretics. At least you didn't get the infamous "black goop" drip onto your inner fender.
     
  7. 73 Swinger 8

    73 Swinger 8 Well-Known Member

    Messages:
    711
    Likes Received:
    140
    Joined:
    Mar 13, 2015
    Location:
    TN
    Local Time:
    11:47 AM
    Dam that's what that is! I've been scraping that off my inner fender well. P/O must of had that problem replaced unit and left the goop......
     
  1. This site uses cookies to help personalize content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.